Mycket plock blir det …

Jag drömmer intensivt på nätterna – vilket mest innebär tokdrömmar … Så jag var ganska glad när maken kom och väckte mej i morse. Verkar som om dessa drömmar sätter in på morgonsidan. Man säger att man bearbetar intryck och funderingar i sina drömmar. Då borde jag antagligen söka psykhjälp – så konstiga som min drömmar är – visste inte att jag har så mycket att bearbeta. 😉 Känner inte igen någonting. För några år sedan drömde jag alltid att jag packade och skulle hinna med flygplan – hade alltid för mycket packning. Det kunde jag lite grann identifiera mej med – men de senaste veckornas drömmar fattar jag ingenting av, kanske tur det – hoppas bara att de inte lyfter fram något som jag har dolt – för i så fall har jag nog ett problem … 😉

Maken hade dukat upp morgonteet på altanen, han satt i shorts – men hade faktiskt skjorta på sej. Det ger mej lite rätt i att det är kallt – solen är varm, men vindarna är iskalla. Jag satt inlindad i filt – men det var det värt – fågelsången är helt underbar …

Sedan fortsatte det eviga ”plockandet” – nu skall allt tillbaka i hyllorna, som kommit tillbaka på sin plats efter golvslipningen. Hade bestämt mej för att rensa, började i god ordning, men det tar för lång tid, så nu gäller det att bara ställa tillbaka och få i ordning tills den lilla familjen anländer på måndag morgon.

Imorgon skall sovhytterna ställas in ordning, sedan måste vi åka till stan – där finns också en del att göra – förstår inte hur det har blivit så här ..

img_0617.jpg
Det här börjar bli ett normalt inslag i vår vardag …

img_0618.jpg
Här börjar det se normalt ut …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *