Minuterna är räknade …

Här händer det saker ska ni tro. Det finns snart inte en minut som inte är intecknad av något som sker. Det mesta är roliga saker, och som vanligt drar det ihop sig sista veckan innan jag skall resa någonstans – strunt samma vart.

Jag jobbar som en blind höna framför datorn, alla dokument som kom medan min Kompis var hos doktorn, en del gick inte att öppna på makens dator + att vi inte hade en fungerande skrivare. Jag trodde att jag hade koll och att det nu skulle vara enkelt att bara ta fram, öppna och printa ut. Nix … Ni vill inte veta hur lång tid det har tagit och jag orkar inte skriva om det. Fick ett brev från en ordförande, minst 25 år yngre än jag – hon hade gått vilde i sin inbox  och behövde ett dokument inför världsmötet – så jag är inte ensam. Jag kan bistå henne med kopia – inte att skicka över det – hittar inte var jag har sparat det … Inte i foldern som gäller handlingar inför världsmötet i alla fall.

Ikväll har vi varit och sett Carmen. En fantastisk föreställning (maken somnade inte en enda gång …). Den kvinnliga huvudrollsinnehavaren, född i Bulgarien, var så bra!! Vi har hört henne tidigare denna säsong, som solist på en konsert. Ensemblen var övervägande svarta – vilket kanske bidrog till ”musten” i föreställningen. Vi var mycket nöjda då vi gick därifrån.

Igår var vi några damer som åkte iväg till en garnaffär för att köpa garn till något att hålla i händerna när vi inte har något annat för oss. Jag kom hem med ett garn som jag skall göra en långväst i. När jag letade efter en virkbeskrivning på nätet hittade jag en på en solhatt … Hade två nystan över från den väst jag virkat, och som föranledde färden till garnaffären – alla ville virka en likadan. Vet inte om jag skall känna mig smickrad … I vilket fall var det ett av mina första virkade alster någonsin. Har åstadkommit en sjal innan dess – i rött. Vet inte om jag kommer att använda den. Vacker är den i alla fall. Hann så långt på solhatten igår att den ser ut som en kalott …

Så kan jag tala om att jag har massor med bilder som jag tänkt lägga in här – men i mitt nya liv ingår ”I säng före midnatt” – vilket gör att mina bilder ligger kvar på min dator … Nu är kl. 00.25 och jag har skrivit på övertid – igen …

GRATTIS!! Syster Kicki som fyller år idag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *