Vasaloppet – rätt man vann …

Idag har vi följt Vasaloppet – det blev riktigt rafflande i slutminuterna. Jag tycker att rätt man vann, även om den ”ständige” tvåan kanske har en del sympati – men att ligga bakom och ”fega” och inte vara villig att vara med och ”dra”. Vilken prestation av Brink …

Jag skrev följt Vasaloppet. Vårt bredband har blivit så långsamt så det var frågan om rörliga stillbilder från SVT och ett ständigt buffrande ljud från SR – men det fungerade – vi hängde med.

Det var faktiskt skönt att bara sitta och slappa framför datorn. Igår var det desto intensivare.  Innan vi åkte till konserten så skulle Hilda komma och sy gardinlängder till mig. Det visade sig att symaskinen inte fungerar. Den låter alldeles utmärkt och nålen jobbar upp o ner – men den matar inte. Jag skruvade isär, ändrade inställningar på olika knappar – för att konstatera att den inte matar fram.  De s.k. hundtänderna ligger lite för lågt för att ta tag i tyget …

Vet inte hur den tjej, som lånade maskinen för ett år sedan lyckades med sina gardiner – man måste dra fram tyget för att få den att sy och inte stampa på samma ställe. Men hon klagade inte – trodde antagligen att maskinen skulle fungera så … 😉

Har därmed fått ett problem på halsen – den dress som jag ska sy ihop denna vecka – inför resan till KL – kommer nog knappast att hinna bli till. Nu måste jag hitta en reparatör i stället. Urmelkottarna har gjort sig påminda igen.

Nu ska jag sätta mig på balkongen och slå upp ett glas vin – temperaturen har blivit ganska normal igen efter förra veckans värmebölja – tack o lov. Sedan ska jag titta på Funny Girl – den gamla filmen med Barbara Streisand – slutar 01.10 i natt …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *