Många tåtar blev det …

Sista sömmen …!

 

Hela huset är fullt med små trådsnuttar … Det är jag som lämnat dem efter mig. Nu är det äntligen klart, men det tog några timmar att fästa alla tåtar. Jag hade ett fruktansvärt besvär med att trä in dem i nålen – ögat var alldeles för litet för min syn. När hela ena sidan var klar, efter en dryg timme – många små trådändar var det – kom jag på att jag skulle leta efter en nål med större öga. Det fanns en i dotterns sylåda. Andra sidan gick som en dans – men det blev sent innan jag kunde gömma undan allt och krypa till kojs.

För att roa mig under tiden jag sydde så startade jag Sveriges Radio på datorn. Det var reprisen på Da Capo – jättetrevligt tycker jag. Vi brukar ratta in den kanalen i Kapstaden också. Efter kom Ring så spelar vi. Jag har aldrig hört början på det programmet tidigare 🙂 – det ska tydligen vara mitt i natten för att jag ska kunna lyssna på den. Det var lite kul och ganska underligt att sitta där så sent och lyssna till folk som just vaknat och som berättade vad de skulle göra idag.

Det blev inte ork till att skriva här – är ju helt vill med datum i alla fall. Följer datorns datum – vilket är samma som i Sverige, så jag har legat en dag efter hela tiden egentligen. Då blir det rätt idag i alla fall …

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *