En liten bit …

……………….

 

Idag har det varit samma, samma, men jag har inte varit med på gympan med dotterdottern. Jag var barnvakt hemma åt lillebror istället.

Hela förmiddagen och några timmar in på eftermiddagen har jag ägnat mig åt samma, samma – dvs. överkast. Det går sakta framåt, men jag har nog aldrig gjort något så pilligt i hela mitt liv. Det är svårt att få det handsydda lappverket på framsidan att passa ihop med ett fixt tyg på baksidan. Framsidan är liksom ”levande” och baksidan stum – däremellan ligger det ”fluff”. Det blir ”bubblor” som jag försöker få ner med alla knep jag en gång lärt mig – men det tar tid. Några timmars jobb har jag kvar – hoppas att jag kan sy lite i kväll. Kom igång så bra idag när jag fick packa ihop för att lillebror skulle komma hem. Vill inte fresta honom med att veta och kunna hålla tyst.

Det har varit över trettio grader varmt idag, men det blev ingen tid ute i trädgården pga. av bestyr med sömnad och sedan mat. Nu är det mörkt och sitter jag här på sängen, är ganska slut …

Flitig skolgosse gör sin läxa …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *