Långsamt …

Här kommer vi ...!
Här kommer vi ...!

Ja, inte här -här har det varit full fart hela dagen.  Men bredbandet, jag har nu suttit i tre kvart utan att kunna åstadkomma något.

Det blev en tidig morgon. Maken skulle köra till Arlanda för att möta dotter med barnbarn och barnflicka. Det brukar vara så mycket väskor och med bilbarnstolar, så krävs det två bilar, så även svärfar från Dalarö ställde upp. Solen sken och det var spegelblankt på sjön, som det faktiskt varit de tre sista åren när de kommit. Tack o lov…  Så mycket enklare att åka över vattnet i sol och inga vågor.

Alla var trötta, men dotterdottern var pigg, dvs övertrött och i andra andningen. Hon höll sig vaken hela dagen och var i full gång med att återupptäcka vad som är kvar sedan förra året. Medan de andra tog igen lite sömn så satt vi i hammocken och gungade och tittade på båtar och fåglar. Dotterdottern sa: Mormor vad skönt att vara här igen … Då smälter ett mormorshjärta totalt.

På eftermiddagen grillade vi, men först fick altanen spolas ren från allt gult frömjöl och fjun, som singlade omkring i luften. Stundtals såg det ut som om det snöade. Det var inga som helst problem att sitta ute. Efter maten somnade barnen som släckta ljus. Vi drog oss ner till vårt lilla kryp in där jag tittade på Askungen och Malena Ernman en stund. Men visst blir man slut när det är två barnbarn runt omkring. Men ack så kärt. Dagen var helt ljuvlig, inte bara vädret …

Vi öppnar presenter ...
Vi öppnar presenter ...
Det finns så mycket att titta på här ...
Det finns så mycket att titta på här ...
Ser ni oss i dimman? Det är mormor som grillar ...
Ser ni oss i dimman? Det är mormor som grillar ...
Du och jag mormor ...
Du och jag mormor ...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *