Långärmat o tofflor …

Det har varit kallt idag, jag satt en stund på förmiddagen men frös. Försökte med att ha fötterna i solen så de skulle bli varma. Det blev de också, men trots kylan i luften är solen för varm. Det fick bli inne i stället. Hade tänkt ta en promenad, men min yrsel kom tillbaka idag.

Jag var och hämtade mina nya glasögon och det var nästan läskigt att gå, vingligt. Kanske inte rätt dag att prova nya glasögon. Men de verkar ok, jag har haft dem hela eftermiddagen, även en stund på balkongen – måste testa om de fungerar. Har kostat på sådana som blir mörka i solljus. Märkte ingen skillnad, men när maken kollade och jag speglade mig i fönsterglaset så var de mörka. Helt otroligt, jag märker ingen större skillnad i färger men glaset är mörkt. Ska bli spännande att se hur de blir i Sverige med den låga vårsolen. Mina gamla glasögon är bra, men jag bestämde mig för att köpa ett par till, får dra av momsen och med valutan så blir det en bra affär. Kan vara bra att ha ett par extra.

Vi har faktiskt suttit med stängd balkongdörr ikväll. Jag har mysdressen på mig, den i plysch med långa ben och en jacka till. Skinntofflorna sitter också på. Vi eldade ljus och efter en stund var det alldeles för varmt, för så kallt är det trots allt inte. Vi var bara lite frusna …

Nu har vi kollat på Mellon – andra chansen och är väl relativt nöjda med resultatet. Lite konstigt att låtarna skulle tävla två och två – lite orättvis i vissa fall. Jag hade gärna haft killen som tävlade mot Lisa kvar i finalen, vars namn jag inte kommer ihåg, tycker han och hans låt var bra. Samma med killen som tävlade mot Loreen – att han gick vidare, så roligt! Maken höll sig vaken hela tävlingen, första gången …

Efteråt satte vi oss på balkongen en stund, det har blivit en trevlig vana de senaste veckorna. En liten stund att sammanfatta dagen innan det blir sängen …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *