Hur konstigt kan det få bli …

Egentligen borde jag skriva om att Hilda har varit här idag och fixat lägenheten och gjort så fint, att jag suttit på balkongen och löst korsord. Att jag håller på att gå igenom bilder för det föredrag jag ska hålla i april, men …

Vi lever alla i vår vardagliga lunk, det är lite upp och ner. Ibland lite mer och ibland lite mindre – som livet brukar vara. Men, så plötsligt slår det till, det blir kaos, katastrof – allt slår till på en gång. Jag tror vi alla har varit med om det någon gång. Som vi säger i Sverige ”En olycka kommer sällan ensam…”.

Detta pågår i detta nu i vår familjekrets. Hur kommer det sig att allt sker samtidigt, finns inte en chans för de inblandade att klara av saker som man vill. Tack o lov kan det bli nödlösningar, bra, men det där som måste ordnas och bestämmas just nu.

Och mitt i alltihop, denna ovisshet – hur kommer det att bli …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *