Känner mig lite smått desperat emellanåt …

Datorn ska säkerhetskopieras på en extra, nyinköpt hårddisk. Manualen är på 79 sidor och övertydlig. Till slut gav jag upp och bara tryckte på säkerhetskopiering. Men se det gick inte – den enda knappen som kunde aktiveras var Avbryt …
Efter många timmar – hårddisken är nu kopierad in på den nya back up hårddisken, men inte enligt manualen – men allt finns där + en massa filer som jag inte kan läsa och som jag inte heller förstår vad de är för några. Programfiler har jag lärt mig att känna igen ändelsen på och de finns där. Men jag är inte människa att förstå hur jag någonsin ska kunna återföra detta till en dator. Har i alla fall alla mina bildfiler och texter. Får väl nöja mig så – att jag kan öppna dem och förhoppningsvis föra dem tillbaka till datorn när hårddisken är bytt. Vet inte om jag skrivit om det – att den är felaktig – därav alla mina problem, och den ska bytas. Men det dröjer någon vecka innan det är aktuellt att försöka återföra filerna.
Mer närliggande är de återstående packlådorna – bristen på förvaringsutrymme. Förstår inte att jag kunde tycka att den här lägenheten hade mer förvaring än den gamla – som vi alltid klagat på just det – förvaringsutrymme. Vi hade tydligen fantastiska förvaringsutrymmen i köket – här står nu flera lådor med porslin o skålar, som inte får plats …
Jag har letat o letat efter min korg med attiraljer för fötterna. Brukar ta ett fotbad ungefär varannan vecka, men har inte hittat min korg. I kväll bestämde jag mig för att ta ett fotbad i alla fall och letade efter användbara prylar i en låda, som står ouppackad i badrummet med diverse prylar från gamla badrummet. Jag har tittat i den otaliga gånger sedan vi flyttat hit. Och se, där står min fotvårdskorg …
Nu är fötterna badade, matbordet befriat från makens dator och alla papper, vi kunde inta vår middag där ikväll. Maken har fått tillbaka sitt skrivbord, det står nu i sovrummet. Garderoberna i sovrummet är äntligen installerade och säkrade – väggen bakom ser ut som en schweizerost (gigsväggar). De flyttlådor, som fungerat som byrålådor, är uppackade. Två hörnor som nu fungerar.
I morgon måste vi tyvärr upp till Stockholm, så det blir inget gjort …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *