Jag måste lära mig …

 

… att inte skriva att jag ska lägga in bilder nästa dag. Det kanske dröjer flera dagar, och ju fler bilder jag ligger efter med – desto fler dagar.

Idag var jag anmäld till en konferens för kvinnor och kvinnors hälsa. Vi har en Swea här nere som är engagerad i kvinnors utveckling och att hjälpa dem att få igång egen verksamhet. Hon har företag i Sverige, och nu har hon dragit igång här nere.

Kända, engagerade afrikanska kvinnor deltog och en del höll föredrag. Alexandra Charles var med som representant för 1,6 miljoners klubben och höll ett spirituellt och medryckande tal. Två professorer från Karolinska talade om kvinnors hälsa. Där var flera intressanta talare från regionen.  Det var en givande dag och jag kom i samspråk med kvinnor från olika afrikanska länder. Nästa år ska man arrangera en motsvarande mässa till ”Kvinnor kan” …

Vår nye ambassadör, sittande till höger och bredvid honom vår egen duktiga Swea …

 

En engagerad Alexandra …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *