Stars for life …

Den enda bild jag har från kvällen, i telefonen …

Våra vänner sitter nu på planet tillbaka till Europa. Igår hade vi avskedsmiddag på Ritz, 22 våningar upp i luften. Jag tog med kameran och förevigade det hela. Någon annan har glädje av de bilderna idag – inte jag … Är verkligen ledsen för det. Jag ringde redan igår kväll och maken var dit i dag, men … Så, nu vill jag att alla som läser detta önskar ”onda ögat” på den som använder kameran. Dvs. det räcker om ni bara önskar att kameran inte kommer att fungera mer. Batteriet lade nämligen av och det var därför som jag lade den ifrån mig. Här i Afrika tror man på sådant – och jag väljer nu att tro detsamma. Den var min kompis som jag kunde ha i fickan och som tog bra bilder.

Tack o lov har dottern försett mig med annan kamera – den har tjänstgjort ikväll – med rem runt halsen. Vi har varit på konsert i Constatia, med bl.a. Måns Zelmerlöw, The Real Group, Molly Sandén och Triple and Touch plus några bra sydafrikanska artister. Det är en gala som anordnas varje år av några svenskar: Stars for life – behållningen går till undervisning av afrikanska barn.

Bandade lite med min nya telefon – får se i morgon om jag klarar av att lägga upp något här. Vi har provat de mest smakrika viner från kända sydafrikanska vingårdar – så många goda viner man producerar här. Vi har minglat med svenska kändisar och politiker. Vi har klappat händerna och ristat på rumpan och haft en mycket trevlig kväll. Maken sover och jag ska göra det samma. I morgon ska jag titta om jag fick någon bra bild och lägga in här.

Avslutningen var nästan magisk – med en mix av svenska och sydafrikanska nationalsången. Svårt att förklara – men fantastiskt …

Här mina vänner kommer bilder:

Här är det uppdukat för oss …

 

 

 

 

 

Gästerna börjar samlas …

 

 

 

 

 

 

En kändis redan på plats …

 

 

 

 

 

 

 

… likaså en känd politiker …

 

 

 

 

 

 

 

… en kändis med kryckor …

 

 

 

 

 

 

… och en, vad jag förstår, mycket populär kändis, till o med jag kände igen honom …
… liksom några av våra vänner …

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det är en mycket generös vinprovning, här från Klein Constantia – den gård vi befinner oss på …

 

 

 

 

 

 

 

 

Underhållningen drar igång och molnen hopar sig …

 

 

 

 

 

 

Bra med stora borddukar och generösa servetter …

 

 

 

 

 

 

En del kloka personer är försedda med paraplyer …

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Regn varar inte för evigt …

 

 

 

 

 

 

Det ser väl alla att det är Real Group…

 

 

 

 

 

Ett väldans hålligång, publiken dansade mellan borden …

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Allt har sitt slut och mycket nöjda åkte vi hem …

4 reaktioner på ”Stars for life …”

  1. Åh, vad trist. 🙁 Nästan fördelen med de större – de lägger man inte lika lätt i från sig.

    Om du har filmat med mobilen finns det olika sätt. Ett sätt är att ladda upp filmen till YouTube. Har du ett gmail-konto har du indirekt ett YouTube konto – bara att logga in. När filmen ligger på YouTube kan du ”embedda” filmen till en blogpost.

    Om du inte sparar ur filmen till datorn och redigerar och sparar. Då kan du också ladda upp på YouTube och sen länka till bloggen. Oftast det lättaste sättet – då behöver du inte bekymra dig om codecar eller format.

  2. Nu är det slut…. På den underbara fantastiska månaden i Cape, du o Janne har varit helt fantastiska som planerat och genomfört ett så digert program med och för oss. Kunde inte i vår vildaste fantasi tänka att vi skulle få uppleva så mycket som vi gjort. Nu får ni skylla er själva men den här gången kommer vi inte att vänta i 18 år till nästa gång! Kram B&B

  3. Den var så enkel att ha i fickan – vilket gjorde att den nästan alltid var med …
    /M

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *