Inte mycket …

Sitter på balkongen ikväll igen och skriver. Det var 25 grader varmt när jag satte mig, men nu kommer det lite fukt från havet och det ser ut att kunna bli dimma. Det påverkar temperaturen, man känner riktigt hur fukten rullar in. Det har varit en varm dag idag och jag har varit på ”tant”-lunch. Vi var inte alltför många och då blir det ganska bra, man hör vad man säger och hinner prata med alla. Då var det närmare 30 grader och vi behövde inte frysa.

Våra grannar från Strängnäs har idag avslutat sin rundresa och återvänt till Kapstaden. Allt har gått bra, trots att man sitter på fel sida när man kör, växelspaken och backspegeln likaså. De säger att de upplevt mycket och har mycket att smälta. Vi sågs för en drink på deras balkong, fortsatte till en restaurang för middag och avlutade på vår balkong. Nu har de gått hem till sig och maken har lagt sig.

Grannen under, en ung grabb, som normalt inte gör mycket väsen av sig har kompisar på besök och de har brölat ute på balkongen en stund. Nu kl 24.00 har de gått inomhus och de hörs bara sporadiskt. Man pratar om fnissande tonårstjejer, men inte många kommenterar detta brölande som grabbar ger ifrån sig, grannen under är dessutom inte tonåring längre.

Jag sitter kvar härute på balkongen, ljudet från mina tangenter lär inte störa någon, har inget att skriva om så jag slutar nu …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *