Inspirerande lunch …

Idag tog jag ledigt från hantverkare, hemsida och dator … Jag målade ögonfransen och tog bussen ner till Waterfront. Där skulle jag träffa en dam som var med då SWEA Sydafrika grundades. Hade aldrig träffat henne, men vi har haft kontakt via mail ett tag och nu skulle det äntligen bli av att ses.

Jag var tidigt ute, då vi ju inte riktigt vet när bussen går. Det skall gå tre stycken i timmen, men … Men, idag kom den efter tre minuter – så jag var riktigt tidigt ute. Jag köpte på mig några tidningar – som jag brukar köpa varje månad, men som jag inte ens tänkt på att jag inte köpt sedan jag kom hit.

Försedd med tidningar satte jag mig på cafét och beställde en kaffe och började läsa. Då, ca 20 minuter förtidigt (också) kommer det en ensam dam och sätter sig i andra änden på restaurangen. Hon sneglade på mig och jag på henne. Men hon gjorde ingen ansats att komma och fråga, så jag gjorde detsamma och läste en av mina tidningar och zippade på mitt kaffe. Sneglade diskret då och då och bestämde mig för att när klockan är strax efter ett skall jag ringa det nummer jag fått och se om hon svarade. Det behövdes nu inte. Strax före ett kom en elegant dam inseglande och sträckte ut armarna och log med hela ansiktet. Kunde inte ta fel på att det måste vara den dam jag skulle träffa. (Undrar om hon sett foto på mig, hon kunde ju annars ha gjort samma entré mot den andra damen?)

Vi hade en rolig stund tillsammans, jag frågade och hon berättade och tiden bara flög iväg. Tyvärr så har ju luncher sin tid och sedan tar annan tid vid. Vi skildes åt och skall ha kontakt framöver där hon skall hjälpa mig med sådant som legat nere ett tag.

Så glad i hågen återvände jag hem till maken och hantverkarna – va´ kul – va´ fint det blir. Undrar om det känns bättre av att jag inte behövde vara på plats.
Det blev så lagom roligt när jag upptäckte att vårt bredband låg nere …

(Har ni sett att jag lagt in ytterligare bilder från Philani. Så svårt att välja bort …)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *