Helt sjukt …

Ja, precis så kan man beskriva tillvaron just nu … Det är snart nästa morgon och jag är inte klar med dagens uppgifter … Det är knappt någon idé att lägga sig – om det inte vore för att jag är så trött.

Men i morgon blir det säkert mycket bättre – då är jag ikapp med allt. Då sitter jag i morgonrocken på balkongen och njuter av mitt Rooibos the. Fåglarna kvittrar och solen värmer. De iskalla vindar som gällt sedan vi kom är puts väck. Datorn står i vilolägen – en välförtjänt vila – och alla dokument är fixade o lagrade i rätta filerna. Åh, vad jag kommer att njuta.

I verkligheten har jag strulat på framför datorn, inte hunnit klart – som vanligt. Naturligtvis går Internet uppkopplingen ner precis som jag har stora utskick och jag tappar kontrollen. Skickade ut vårt julkort idag och några har jag sett att de fått dubbelt – måste kolla i morgon vilka som inte fått alls …

Men, jag har också haft en liten trevlig stund idag. Jag har pratat med barnbarnet som fyller 8 år. Minns som igår när jag satt på BB och höll honom i mina armar – världens vackraste barnbarn – förståss … Hur har det hunnit passera 8 år.

GRATTIS! Leo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *