Hårda, men varma vindar …

Det blåser som sjutton ute just nu, alltså ingen balkongkväll. Det fick bli i soffan. Där har vi suttit i några timmar nu och tittat på svensk TV. Nyheter, Go kväll från i lördags, Fråga doktorn – ikväll fick hon svara på ovanligt många ”doktors”-frågor. Annars är det mest programledaren som snackar – allt är så poositivt och häärligt … Vi fortsatte med Agenda i väntan på att Bonusfamiljen skulle börja – vilket fick avsluta kvällen – och vilket avslut … En orm i sängen, kan de bli värre … Gissa vem som skrek, maken hann inte se.

Nu sitter jag här och svär åt den nya tekniken, dvs. de flesta har behärskat den i flera år, men som jag aldrig verkar kunna lära mig. Har försökt ladda upp bilder till datorn från telefonen. Förut gjordes det automatiskt, men inte nu av någon anledning. Kopplade upp Blutooth, eller vad det heter. Förra gången laddades en bild upp till någon av grannarna, vad jag förstår. Antagligen han som bor under. I dag var jag väldigt uppmärksam på att det bara skulle uppdatera till min dator – får nämligen två förslag, vilket jag inte upptäckte förra gången. Först när det stod att bilden var uppladdad – men inte till min dator.

Idag ”prickade” jag rätt, men det kom ingen bild. Avbröt och kopplade in telefonen via sladd, då började den ladda upp alla bilder sedan första dagen någon på sommaren 2014 … Puh … Fick stopp på det hela och har nu delat bild med mig själv – tar en evig tid.

Det blev en promenad längs stranden idag, ljuvligt varmt. Bilderna kommer från i söndags – hade ingen kamera med idag, men det var lika vackert och lika stora vågor. Bäst att njuta av värmen – har inte så många veckor kvar …

Dagens Ove Thörnqvist: Loppan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *