Gott 2015 …

Det har varit några intensiva veckor. Egentligen inte annorlunda än andra år – men jag tycker att tiden går så mycket fortare. Dvs, jag hinner inte så mycket som jag tror varje dag. Det har inte varit stressigt på något vis, men lite mer tid har allt tagit – tror jag …

Kusinen och jag har poat på och vi har åstadkommit allt vi velat ha på julbordet. Gott blev det också. Lite annorlunda för henne som inte är van att fira jul när det är sommar och intensivt ljus på dagarna, för att när solen går ner uppleva lika mörka kvällar som i Sverige. Skillnaden är att vi kan sitta på balkongen i kortärmat. Inte helt fel – men lite ovant i början. Men, det är inte svårt att vänja sig.

Idag har vi i vilket fall städat undan julen. Vi tog in granen i god tid före jul – det är ju då man vill frossa i julkänslor och julmusik. När sedan julen är över så är man väldigt nöjd och det var vi idag. Den barrade visserligen inte – det är samma gamla plastgran som åker ut och in ur garderoben varje år. Visst saknar jag vissa belysningspunkter efter advent ljusstakarna – måste skaffa myslampor istället och placera där.

Efter granens förpassande till garderoben blev det några timmar på balkongen med värmeljus och mysfaktor – utan julgran. Nu är det dags att sova.

God fortsättning på det nya året!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *