Glömde berätta att det var ett …

Så här kan också en solnedgång se ut ...
Så här kan också en solnedgång se ut ...

… vattenfall som målningen igår föreställde. Det kan ju passa bra med allt regn som fallit sista veckan här i Kapprovinsen. Det har inte varit så stora mängder nederbörd under november månad på 53 år, som det har varit de första 11 dagarna i november i år …

Idag har vi haft möte hos mig. Några glada damer kom från olika håll. Det var mycket som skulle planeras och jag tycker att vi var väldigt duktiga och kom ganska långt.

Jag var lite okoncentrerad då jag fixade lunchen och glömde en del och när damerna gått hem så hittade jag den papaya som vi skulle ha haft som avslutning.

Inspirerad av mötet, så satte jag mig och gick i genom en massa gamla CD-plattor som jag har fått, och som innehåller information från starten av vår förening för 10 år sedan. Vilka otroligt duktiga damer som drog igång denna förening. Jag har tittat på massor av bilder och utdrag från den tidning som de gav ut från första början.

Efter någon timme med nostalgi från CD:n så påbörjade jag utkastet till mitt tal, och kom då på en hel del som vi måste tänka på. Jag försökte mig också på ett utkast till en sångtext, vi får se vad det blir av det …

Efterom mailen har varit ovanligt tyst idag – trodde ett tag att det var fel på sidan – så bestämde jag mig för att ta lite egen tid. Det blev två rullar med Poirot och ett glas vin – är det så livet också kan vara, kommer knappt ihåg …

Medan vi satt och tittade så blev det ett mycket konstigt ljud, och efter en stund förstod vi att det var ett skyfall som lät. Vi har nu haft regn till och från i en vecka. Kan det bero på att vi köpte en ny matta till balkongen – i bomull …

Jo, jag har också fått ett mail från dotterdottern – hjärtat smälter ner snart …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *