Gamla kläder…

Solen sken idag också, trots att jag uppfattat metreologernas budskap som så mycket mer negativt. Vi kunde både fika och äta lunch på altanen. Övrig tid har ägnats åt att titta i våra klädskåp, vi har inte haft anledning att titta där de senaste åren. Det resulterade i en säck till Myrorna och en säck till sophuset och en ”avvakta” (?) säck. Det finns fortfarande lådor o skrymslen som skall gås igenom. Det hinner bli en del genom åren o de senaste åren har vi ju bara tillbringat en semestermånad där ute och inte haft intresse av så mycket mer än att vara lediga och njuta av Sverige och svensk sommar.

Det blev lite jäktigt på slutet, jag hade bestämt att åka till stan idag eftersom jag skall åka upp till Hälsingland på fredag. Och ni som har följt dagboken vet ju i vilket skick lägenheten befinner sej i. Ja, det är betydligt bättre än det var när vi kom hem. Men jag har fortfarande inte riktigt grepp på var mina ”mittemellan” kläder är. Sommarkläderna ligger kvar i resväskan och vinterkläderna har jag framme och på mej, är ju väldigt frusen av mej. Men de där som man har mittemellan, som man kan sätta på sej, lager på lager, och alltid vara rätt klädd för kyla värme genom att skala av respektive ta på.

När maken körde mej till stan så tog vi omvägen förbi Myrornas insamlingsbox. Det stod att de gärna ville ha kläderna i kassar, det skulle bli enklare så. Förlåt Myrorna, vi hade packat i en papperskasse och en Ikea kasse, men den senare behöll jag, så när ni tömmer nästa gång, så kommer ni att hitta diverse kläder + ett par nätta sandaletter med otroligt höga klackar och med rem avsedd att ha runt vristen (mycket eleganta), som ligger löst i boxen.

Kommer inte ihåg när jag haft dessa sandaletter, bara att jag alltid gick med högklackade skor eller sandaler en gång i tiden, men dessa… Ställde min fot bredvid och i dagsläget skulle det sett väldigt komiskt ut om jag lyckats få på dem. Endast de tre mittersta tårna skulle ha fått plats på själva skon, de andra, ”yttertårna”, hade fått gå barfota utanför sulan…

img_9073.jpg

Nu har det blivit så här grönt i stan, det går lite för fort…

img_9076.jpg

Passade på att plocka med gullvivor innan de blommat över…

img_9079.jpg

… ännu en solnedgång…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *