Fredag …

Idag är/var det fredag. Vädret utanför fönstret inbjöd till att sitta och arbeta framför datorn. Men på fredagarna har vi vår lilla ”spontana” fredagslunch i SeaPoint. Eftersom jag pratar om den för andra Sweor, så vet jag aldrig om där kommer någon eller inte, så jag har för vana att gå dit. Det är en charmig liten restaurang, med två mysiga ”gubbar” som driver den och jag har nu börjat känna att helgen börjar med en lunch hos dem.

Jag vet ju aldrig om det dyker upp någon Swea – så jag har maken som backup. Förra veckan ringde jag ju efter honom, och han anlände några minuter efter en Swea, som var försenad. Det gjorde inget – vi hade så trevligt. Idag så var jag redan innan övertygad om att jag skulle bli ensam, så jag tog med maken från början.

En annan ”Swea”gubbe ringde till maken medan vi satt där, och maken sa, Kom hit och ät lunch med oss. Då de lagt på luren så anlände en Swea och några minuter senare kom ”Swea”gubben. Så nu var vi ett litet sällskap på fyra. Att vi var två av varje kön gjorde inget – vad kan man begära då det är dålig anslutning av det ”rätta” könet … Vi hade i vilket fall en mycket trevlig lunch.

Efteråt fortsatte maken och jag till ett B&B som lovat att sponsra oss Sweor. Vi fick se deras två olika gästhus, varav ett hade disponerats av Prinsessan Madelene för en tid sedan. Vi hade en intressant diskussion över en kopp kaffe och kom fram till en överenskommelse som jag tror kommer att gynna båda parter.

Maken och jag tog en promenad tillbaka hem – jag har ju inte promenerat i Sea Point på så långt tid pga av min fot. Det var riktigt roligt att få uppleva atmosfären igen – även om jag linkade rejält innan vi var hemma. Vi lagade en god middag – det är ju fredag – åt vår middag och tittade på en rulle. Det var riktigt mysigt att tända ljus och sitta inne och uppleva lite ”höst”. Temperaturen svänger kraftigt här ibland …

Två Sweor och en Swenne ...
Två Sweor och en Swenne ...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *