Fredag. Lunch med damerna …

När jag vaknade tidigt i morse var det mulet ute. Jag hade lämnat alla fönster öppna i lägenheten för att få in den svala luft som drog in söderifrån i natt innan jag kom i säng. Det var riktigt skönt att svepa täcket om sig och somna om.

När jag steg upp var lägenheten ordentligt avkyld, jag tog till o med fram tofflorna. Det var dimma och molnen svepte lågt över Signal Hill. Lions Head syntes inte. Man har sagt om det är moln runt huvudet så blir det regn. Vi hoppades hela dagen, men fortfarande har det inte regnat. Stjärnhimlen är lika vacker som alltid, även om där var några molntussar som skymde en stund i kväll. Förhoppningsvis regnade det där dammarna är.

Det var i vilket fall ”kallt” i förmiddags  – 20 grader. Jag tog fram ”Sverige” koftan och en sjal inför lunchen idag med damerna. Vi sitter helst ute på restaurangens vackra innergård och då ville jag inte frysa. När jag kom ner på gatan för att ta bussen var det inga 20 grader, betydligt varmare. Folk gick i linne och t-shirt. Jag behöll min kofta, var ju ganska avkyld inombords, men tog av mig sjalen. Koftan fick sitta på hela lunchen och jag stod ut på hemresan – men sedan åkte den av …

Dagens Owe:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *