Framför skärmen …

Det regnade i morse – hurra … Låter kanske konstigt, men jag har längtat efter att få sitta och bara vara… vilket jag kunde göra idag. Plötsligt var kl 17.30, men jag har jobbat med bilder hela dagen och då märker jag inte hur tiden går.

Maken har visserligen gjort sej påmind ett par gånger, han undrade om det var dags för lunch – vilken han ordnade. Sedan undrade han om vi inte skulle äta middag… Eftersom jag förberedde middag igår, som inte blev av, så kunde jag bara sätta in den i ugnen och maken fixade sallad. Han har blivit så händig i köket, jag bara njuter och tar emot. Så vi fick middag framför TV:n, Ingemar Bergmans Fanny o Alexander. Den stämde precis in med våra matvanor. Just nu är det paus och jag skriver detta. Maken sover sedan en halvtimme, borde kanske jag också göra, men jag såg aldrig hela serien då den gick för ett antal år sedan, får se hur länge jag orkar.

Snigeljakten har börjat igen, jag har idag samlat in två påsar, motsvarande ca 30 st … Kameran ligger fortfarande på hyllan …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *