Fel mått …

Det börjar bli lite om om tid nu. Och sent skall ju syndaren vakna. När vi reste ut förra hösten så fick vi evakuera sovrummet, man skulle göra nytt innertak. Det gamla hade ”ramlat” ner vid ett stambyte. När vi kom tillbaka i våras och skulle ställa tillbaka våra garderober, så fick de inte plats – på höjden. Idag blev det äntligen av att köpa nya, lägre socklar. Maken kom glad i hågen hem med de nya, och vi började återuppbyggnaden. Garderoberna består av under- och överskåp. När överskåpet skulle på plats så fattades det 0,5 cm i takhöjd. Då höll vi på att ge upp … Hela sängen var full av garderobernas innehåll, det var en röra utan like. Jag ville bara ta min halvpackade väska och åka iväg, när maken kom med ide´n att: ”Vi använder de gamla socklarna, som vi lägger ner…” .

Sagt och gjort vi lade socklarna på golvet och ställde garderobern ovanpå, inte den bästa lösningen, men vi kan åtminstone öppna dörrarna. Sedan kom nästa problem, överskåpen kan inte sättas dikt mot väggen – man har använt sej av en skugglist, som är för bred. Så det ser inte så tjusigt ut, men vi är ju mästare på att skjut upp saker, så, det får bli nästa års problem, men kläderna kom tillbaka in i skåpen.

Kvällen avslutade vi betydligt trevligare. Vi åkte till sonen och barnbarnet. Där blev vi bjudna på god mat och underhållna av barnbarnet som är i en underbar ålder just nu. Kommer att sakna honom. Jag är ju en farmor/mormor med mina barnbarn på två olika kontinenter, själv skall jag befinna mej på en tredje …

(PS: Detta är tredje gången som jag gör detta inlägg … Har haft datumnoja, så en upplaga kommer antagligen att läggas in imorgon och en den 21 okt – tror jag – vi får se.)

img_2311.jpg

Wow, min faster hjälper mej med paketen – vi firar min födelsedag fast jag fyller ju år i december …

img_2326.jpg

Jag har fått en timmerlastare …

img_2329.jpg

Maken tycker också att det är roligt att leka …

img_2333.jpg

Dotern och sonen tycker att det är roligare att leka med datorn …

img_2338.jpg

Det är mysigt att leka här bakom pappas ben …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *