Dagen efter …

Vi vaknade av att telefonen ringde imorse. Jag for upp och fattade inte att jag sovit utan att vakna en enda gång. Ja, kanske det inte var så konstigt, när man tänker efter … 😉  Det var  i alla fall dottern som ringde, hon satt i taxin och var på väg hem till oss. Hon reste igår, vår tid, från Sakramento och hade då rest hela vår natt. För henne var klockan tolv på natten, så hon kröp i säng och sov några timmar. Maken gjorde gjorde detsamma, men inte av samma orsak.

Själv så fortsatte jag mitt arbete med att scanna in bilder i datorn som jag skall hålla mej sysselsatt med och bearbeta då jag kommer till Kapstaden. Men det tar tid och är väldigt segt när man scannar negativ. Just det som är mest spännande, det blir ibland glada överraskningar då jag får fram en bild. Tyvärr, så misslyckas det ofta pga att formatet på gamla negativ inte alltid passar med den storlek som scannerna har bestämt skall gälla. Men, jag har blivit ganska bra på att trixa lite och ”lura” scannern – men vissa negativ går bara inte. Måste klura lite mer på det när jag kommer hem till våren.

Dagen har varit ganska seg, maken tog en lång promenad och dottern tog en tur in till stan strax innan butikerna stängde. Jag har rensat ur kylskåpet och fick ihop två soppåsar med sådant som måste slängas. Alla dyra små smaksättare i flaskor och burkar, där vi tagit ett par matskedar och sedan står resten kvar och blir gammalt …

Just nu är det väldigt rörigt både i lägenhet och i huvudet, men förhoppningsvis kommer jag en bit på väg i morgon. Då skall jag börja packa på riktigt, det som nu ligger i ”tänk”-högar, skall det med eller inte. Hur tungt blir det. Vi flyger med nytt bolag och är osäkra på hur hårt de håller på 20 kg och 6 kg handbagage – inklusive laptop. Det blir nog det tuffaste – handbagaget …

Systerdottern Linn, fyller 20 år idag. Stort grattis från oss !

linn.jpg

Så här såg hon ut när hon bodde hos oss en vecka, men det var för länge sedan …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *