Ett kort besök i Helsingfors …

Det damp ner ett erbjudande i brevlådan från ett av de stora rederierna som trafikerar Östersjön. Maken blev glad och tyckte att vi absolut skulle åka, själv är jag måttligt road av dessa turer. Känner att jag är färdig med dem – var något som var roligt förr. Jag gav med mig och maken ordnade med allt. Det blev inte så billigt som erbjudandet skrivit, men det blir det väl aldrig …

Vi hade fin hytt med två fönster mot havet, kylskåp med bubbel som väntade på oss vid ankomsten. Sköna sängar och ja – det var inte så tokigt. Han hade ordnat med middagarna i Ala Carte matsalen, där också frukosten intogs. Då serverades dessutom bubbel och löjrom …

Vi fick en skön dag i Helsingfors, vädret var härligt – första gången som jag inte frös där. Det blev en promenad och en kopp kaffe för min del, maken tog en öl. Vi studerade livet utanför fönstret och hade småtrevligt.

På kvällarna var det uppträdande och eftersom det var mitt i veckan var vi inte många som satt där – mest pensionärer. Allt var mycket lugnt och stilla. På hemresan anslöt en familj med en dansdocka som underhöll oss till underhållningen. Jag såg inte mycket av dem på scenen, tyckte hon var så mycket bättre och sötare …20151021_213721

Nu har hon kommit igång ...
Nu har hon kommit igång …

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *