Ett enda släpande – igen …

Idag var det lite synd att vakna i stan – så varmt och så vackert, men vi hade ärenden som skulle utföras. Jag skulle till doktorn med mina onda fötter. Har nu fått datum för operation och så hoppas vi det blir bra. Efteråt gick jag ut i solen och kom ihåg att jag glömt att äta lunch och det gjorde sej påmint. Lustigt nog så stod jag mitt emot Burger King … jag syndade med en hamburgare o chips. Sedan tunnelbanan tillbaka och precis när dörrarna stängdes kom jag ihåg att jag glömt jackan hos doktorn (litade inte på att det verkligen var 23 grader som termometern visade).

Det var bara att åka med till nästa station och byta och åka tillbaka. Jackan hängde där, ingen efterfrågan idag. Det bar av hemmåt där maken väntade. Vi tog vårt pick o pack – alltid massor – och stuvade in i bilen, där Ikeas platta paket redan var på plats. Dottern skulle ansluta så vi fick stuva om lite för att kunna få plats med henne. Det skulle dessutom shoppas blöjor och mat. Den rymmer alldeles för mycket vår bil – vi klarar nästan inte av att lasta allt i båten och sedan släpa det upp för berget … Nu är paketen på plats, men montering får ske imorgon.

Barnen var mycket glada att få se sin mamma igen, hon har ju arbetat hela dagen – hon fick ta båten över själv i morse. Tror att barnen var lite glada att se mormor o Jan också. De hade skött sej med den äran. Båda hade sovit hela natten – den minste sov ända till kl 10 …!! Sedan hade barnflickan inte haft några bekymmer med att få honom att sova middag. Men i kväll, när mamma var hemma, så skrek den minste i en timme, inget hjälpte. Till slut så drog han en suck och bara somnade. Då var jag helt utmattad i hjärnan. Nu håller vi tummarna för att han sover i natt också …

img_0731.jpg
När vi kom hem idag var alla dörrar försedda med teckningar …

img_0730.jpg
Datacentralen på ön …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *