En vecka går fort …

Så här grönt hann det bli de dagar vi var här ...
Så här grönt hann det bli de dagar vi var här ...

Jag förflyttar mig hela tiden … hinner inte landa … Vi hade en knapp vecka i Hälsingland maken och jag. En underbar vecka med regn, sol, regn och sommarvärme. Framför allt den dag vi packade ihop och körde tillbaka till Sthlm, då var det sommar.

Detta har jag skrivit om tidigare, men jag måste skriva om att på vägen tillbaka till Sthlm, passerade vi kusinen med sambo (jag har många kusiner) och vi blev bjudna på kaffe och det godaste bakverk som finns att uppbringa i vår bekanskapskrets – kanske i hela Hälsingland. Förutom småkakor så fick vi mandelmusslor med grädde och hemkokt jordbuggsylt. ICA, Konsum och Vivo, släng er i väggen – det är inte jordgubbssylt ni säljer …

Kära kusiner Tack för oss!

Dellen var som en spegel ...
Dellen var som en spegel, så vacker, och vi skulle lämna ...
Nedanför balkongen i Årsta var det "högsommar" ...
Nedanför balkongen i Årsta var det "högsommar" ...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *