En önskan om AC …

Kontrasterna råder … Igår disciplinerad yoga – ikväll gladjazz – med god mat och vin. Fortfarande varmare än man vill ha, dagen har varit hemsk, kvällen ovanligt varm och fortfarande i skrivande stund är det 27 grader. Ifs en mycket behaglig temperatur – speciellt om man nu befinner sig på norra halvklotet – men, det är alldeles för varmt för att orka göra något. Visserligen har vi inget yrkesarbete, maken är pensionär – jag har faktiskt några år kvar … (ha!) Men det är ingen skillnad – man orkar inte tänka.

Imorgon har jag mitt sista styrelsemöte här hemma hos mig, har köpt hem en del ingredienser till lunch – men i skrivande stund orkar jag inte tänka på om de ska tillagas. Även om det inte är frågan om långkok så har jag ett minne av sparris – som ska kokas … Efter detta inlägg får det bli sängen, men om det blir sömn är en annan sak. För dessa (få) dagar om året önskar vi oss AC.

En skön födelsedag till dig, Johanna …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *