Egentligen ganska skönt …

Jag har väl ramlat in lite i mitt gamla … dvs jag har inte skrivit här på några dagar. Inte för att jag inte velat – men det har varit för varmt, har inte orkat – och vem vill läsa om hur någon annan har det för varmt …

Vi har vår fläkt i sovrummet och det går alldels utmärkt att sova. Fläkten går på högsta hastighet –och  är faktiskt ljudlös. Drar man duntäcket (inköpt på IKEA i Sverige – deras tunnaste) över axlarna och ser till att benen från knäna och neråt är utanför – då blir det perfekt temperatur. Fram till tidiga morgontimmarna … Då vill det gärna bli lite kramp i benen, men det beror knappast på fläkt, duntäcke och ben utanför. Det blir lite stökigt där ett tag innan det är ”någon” som slår mig med en klubba i huvudet – efter det drömmer jag de mest intensiva drömmar, där jag är mycket aktiv – utan resultat. Jag jobbar så hårt – men alla andra ”är inte med”, så resultatet uteblir … 🙂 När maken väcker mig för att det verkligen är dags att stiga upp, vet jag för det mesta inte var jag är och han har lärt sig att det är ingen idé att prata med mig. Även om han vänligt frågar hur jag mår, blir han avsnäst. Hur ska jag veta det, vet ju knappt om jag är vaken eller om jag fortfarande är i en av mina drömmar …

Det har varit varmt – är fortfarande. Men nu har det varit helt ok på balkongen i några dagar. Jag har suttit där ute och läst min julklappsbok. Nu är den tyvärr utläst och jag har svårt att välja ny bok. Har suttit och bara lyssnat på alla ljud, sedan maken lagt sig. Han är normal i sina vanor – kanske jag också blir en dag. Men när jag skrivit detta så blir det en stund där ute igen. Det har varit alldeles för få kvällar där denna säsong – det har varit blåsigt och kallt. Jag har hittat en gammal svensk månads tidning Tara, Laura eller nånting. Det gör inget – allt är som nytt för mig med min teflonhjärna och kändisarna känner jag i alla fall inte igen sedan Alice Timander gick bort …

Krya på dig Jenny!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *