En ljuvlig kväll …

Tänkte ta Time-out ikväll, från den här sidan menar jag. Jag har suttit på balkongen och njutit av värmen, 28 grader kl 22.30, och tystnaden. Ja, från början var det inte så tyst, vi har kineser eller japaner under oss, och de ville också njuta av värmen antar jag. Det är unga flickor och pojkar, och på tonåringars vis så ”flabbar” de oavbrutet. Men den ljuvliga värmen kunde de inte störa.

De är i alla fall inte det nattdjur, som jag är, så jag fick min egen stund då jag satt och lyssnade på ”tystnaden”, så tyst det nu kan bli med måsar häckande på grannfastighetens tak. Men jag har lärt mej att inte lyssna på dem, jag hör vad jag vill höra. Faktiskt hör jag vågorna, ljudet studsar antagligen mot väggarna, vill i alla fall tro att det är vågorna jag hör – mer romantiskt så… Och om inte, vad skulle det kunna vara, nej, det kan bara vara vågorna.

Annars så har jag varit inåt landet idag på styreslemöte, där var det ännu varmare. När vi kom tillbaka till stan så kändes det inte som om jag ville gå till butiken och handla mat. Så jag övertalade maken att följa med på restaurang. Jag ville sitta vid havet, och njuta av utsikten och den varma kvällen. Då finns det bara en restaurang i närheten och den restaurangen är inte hans favorit, så han var ganska avig – men jag njöt av utsikten och maten var god …

img_4501.jpg
Vilken härlig miljö för ett styrelsemöte med lunch …

img_4516.jpg

… och för middag på kvällen …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *