Egen shoppingdag …

Idag skulle jag ”ha en dag för mig själv”, dvs jag skulle åka och göra ärenden utan sällskap. Gissa vad man hinner mycket. Jag startade hemma, äntligen fick jag tid att ta med lite sommarkläder  för varma dagar, så jag hinner nog använda några medan det fortfarande är varmt.

Sedan blev det praktikaliteter … ny korg till diskmaksinen, för besticken – äntligen hittade jag en. Den gamla, som har hål i botten, har fått hänga med alldeles för många år – jag har helt enkelt inte hittat någon, när jag kommit ihåg att leta. Idag ändrades det, fick  betala 250 kr,  jag tvekande inte ens. Nytt filter till fläkten, och lampor till densamma – grejorna börjar väl bli för gamla.

Sedan blev det besök hos Claes Ohlsson, jag är välkänd där nu. De var så trevliga och hjälpsamma, jag hade många behov och fyllde korgen med diverse prylar. Ny plupp till TV-antennen, liksom upphängnings anordning, hållare för att sätta upp TV:n på väggen mm mm. Det blev tungt och jag behövde ta med vagnen till garaget. Jag var i Nacka Forum, där man bygger om just nu, så hissen fungerade inte till den våning där jag var. Jag frågade om det fanns någon annan hiss. Jo, de kunde hjälpa mej med butikens egen hiss. Så jag fick komma in igen i butiken med min vagn. Grabbarna, som hjälpt mej, undrade om det var bekymmer, om jag inte kunde lösa ut mej …? 🙂 Jag kom ner i garaget, men upp med vagnen igen fick jag ta rulltrapporna, man vill ju ha igen sin peng (som sitter som pant för vagnen).

Maken kom och mötte, jag har bett honom att inte titta på kontot på ett tag, men han var så glad för de fina blommorna, som jag också köpt.

Jag kopplade ihop antennen med boxen och TV:n, det fungerade alldeles utmärkt redan vid testet, när antennen fortfarande låg på golvet inne i huset. Nu ligger den i bastun på en av tofterna och bilden är perfekt – så den dyra uppsättningsanordningen kanske vi skall fundera på …

img_0817.jpg
En fika i hammocken …

img_0820.jpg
Barnen fick en härlig dag på stranden …

img_0821.jpg
Måste ju känna om det är badbart …
img_0824.jpg
Mellis blev det också …

img_0828.jpg
Det är roligt här …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *