Dag 2 – kväll …

En vacker solnedgång - moln eller aska ...?
En vacker solnedgång - moln eller aska ...?

Liten resumé av dagen.

Jag har frusit, har bara kläder för att klara promenaden från Arlanda terminal till taxibilarna eller bussen, dvs ca 20 minuter utomhus – oavsett temperatur. Min scarf räcker inte långt i snålblåsten som har rått idag. Igår värmde solen, men idag var den faktiskt inte varm – den var där, men ingen värme.

Förmiddagen gick åt till att fixa biljett, eftermiddagen åt att försöka hitta en tunn, men varm kofta –  negativt. Det fick bli undertröja i tvåpack, en deodorant och en trepack med trosor. Kanske jag inte borde ha handlat – som en irländare på hotellet sa i morse ”Om några dagar vill de bli av med oss …”

I vilket fall var jag glad för den extra tröjan – det har varit kyligt idag. Det fick bli en varm buljong före middagen ikväll. Klockan ring 04.45 imorgon bitti och jag skall hoppa in i duschen i kväll – finns inte en chans att jag klarar det i morgonbitti – kommer att ha fullt upp med att komma upp och få igång mig själv.

Tack för alla kommentarer – det värmer i kylan. Har inte svarat i kommentarer, uppkopplingen är så svajig och jag har ägnat tiden åt att försöka hitta en tidtabell på tåget från Hamburg till Köpenhamn – försök själva får ni se – den finns inte. I alla fall inte om man försöker härifrån.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *