Badväder …

Jag sov ända till maken kom och knuffade mig och sade att snart börjar Ring så spelar vi. Då var kl kvart i nio, vår tid …  Jag brukar alltid vakna till några gånger på morgonen, men har lätt för att somna om, i morse hade jag inte ens märkt när maken steg ur sängen.

Jag staplade upp och ställde mig i duschen för att vakna och sedan blev det en stund på balkongen. Radion stod på men jag lyssnade inte så mycket, vi fick svenska dagstidningar i går, så jag frotterade mig i Aftonbladets skvaller istället.

Det blev ingen promenad på förmiddagen idag, det blev att sitta framför symaskinen istället. Har ju blivit med arbete inför julmiddagen. Jag som ville att vi skulle sätta igång redan i våras för att slippa stressa sista veckorna. Nu sitter jag här …

Maken väntade tåligt och under tiden så gick han och handlade vodka, han har ansvaret för snapsen. I köket står en flaska vodka med kryddor sedan ett par dagar och i morgon skall det bli provsmakning. Då får vi se om den blir godkänd och om i så fall skall flera flaskor ställas i ordning.

På eftermiddagen så blev promenaden av, vi hann sitta en stund vid havet också och titta på de som badade. För det gjorde man faktiskt på flera av de små stränder som vi passerade. Kanske har lufttemperaturen hjälpt till något i dag – vi har haft 30 grader varmt och det är fortfarande 25 ute (23.30). Några vågor var det inte heller.

Vi gick till vårt hotell och skulle äta en sen lunch/tidig middag. Men det hann nästan bli supé innan vi fick in maten. Idag var det knappt någon personal och vi fick vänta på allt. Vi var inte hemma förrän efter halv åtta. Men det gjorde inget, det var skönt att sitta ute och det fortsatte vi med, fast på balkongen. Och vi lyssnade på reprisen på Spanarna.

Idag var det en annan dag …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *