Är man gammal när …?

Vi lämnade ön idag efter en intensiv helg och en slapparmåndag. Det verkade som om det skulle bli höst och jag satt mig vid datorn och jobbade ikapp en hel del. Men i morse var det sommar igen.

Vi njöt av den ett par timmar sedan blev det några timmar arbete innan vi packade ihop för att åka till stan. När vi åkte var det riktigt skön sommar med varma vindar. Så det fick bli en stund på balkongen innan solen sjönk – då var det inte högsommar längre och det var inte helt fel att bänka sig inomhus.

Jag hittade en fästing på mig igår, har faktiskt inte varit många i år, så i dag skulle jag titta om det verkade infekterat där den suttit. Då satt den där igen … Jag var tvungen att ta fram förstoringsglaset för att kontrollera – jo, där satt en fästing … Det visade sig att den satt en cm från den från gårdagen. Undrar hur många fler som kryper omkring – eller sitter – där jag inte kan se dem …

Är man gammal när man ser fram emot säsongstarten av ”Fråga doktorn” och ”Godkväll” – båda kl 18.15. Igår var det ”Fråga doktorn” – som vi naturligtvis tittade på och det var några av åkommorna som vi är helt säkra på att vi lider av. Idag var det ”Godkväll” – då blev jag besviken för att de skall lära jämnåriga med mig att dansa chachacha – eller vad det nu var för något. Hur kul är det att titta på?

Jag var helt nöjd med att de i förra säsongen uppfostrade hundar på ett mirakulöst sätt och gjorde om gamla och unga tanter till tonåringar. Ibland slank det med en och annan gubbe också som förvandlades till yngling. Visserligen är det första dagen, men man skall ju ändra på allt nu för tiden – hur skall det bli i fortsättningen…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *