Ännu mera tvätt …

Vi vaknade till ytterligare en helt underbart vacker dag med önsketemperatur. Det regn som vi skulle drabbas av syntes inte till. Jag fortsatte att gräva i tvättkorgen, konstigt hur mycket den rymmer. Men nu får man leta utanför den om man vill tvätta. Känns bra, och om regnet kommer i morgon, som lovat, så har jag högvis med ren tvätt att sortera. För idag njuter vi utomhus. Lite nytta har vi också orkat med, maken har kapat grenar högt upp i tallarna med hjälp av grannens förlängda såg, dvs med extra lång skaft. Vi har också en, men våra tallar är för höga och vårt långa skaft är för kort.

Jag har beskurit mitt lilla körsbärsträd, det liknar ett litet bonzai (stavning?) träd nu. De få körsbär som fanns på det strök med, men det är inte körsbär som vi vill ha, utan någonstans att hänga talgbollarna på vintern. Det lilla trädet växer alldeles för fort och tar då utsikten från köksfönstret. Vi får se vilka träd som råkar ut för sekatören imorgon, för efter dessa ingrepp i naturen så blev det ett långt, härligt besök i hammocken med ett svalkande glas vitt vin. Man måste även njuta av sommaren, speciellt om SMHI har rätt i sin nya prognos om regn.

När besöket i hammocken var avklarat var det dags för grillning på altanen, det verkar nästan som om vi har semester … Det var Allsång på Skansen så TV:n vinklades lite så vi kunde glutta på programmet. Glutta räcker för mej, har precis börjat vänja mej och slutat få obhagsrysningar när jag ser programledaren. Men jag tycker om att lyssna på allsången, (har inte klarat av att se programmet, sedan Lasse Berghagen slutade). En sommardeckare blev det också, men då inomhus, sedan hann jag se slutet på Fantomen på Operan – missade tyvärr att den gick ikväll.

img_0706.jpg

När inte barnbarnen är här så är blommorna våra gunstlingar, här är krukan med krasse …
img_0708.jpg

… rosorna …

img_0711.jpg

Och så maken …

img_0712.jpg

Bild från TV och Allsången med en artist som jag borde veta vem det är, publiken gör det uppenbarligen …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *