60-år, tror jag visst …

Det var meningen i morse att vi skulle väcka födelsedagsbarnet med bubbel och löjromssnittar. Men när jag staplade ut och hissade flaggan, så var han redan vaken och ute och promenerade enligt hustrun, som satt ute och njöt av solen.

Medan kusinen och jag gjorde i ordning snittarna, så gick maken ner och bjöd födelsedagsbarnet på GD (Gammel Dansk). Så han fick en typisk ”Lagnö-start” på sin födelsedag. Efter frukost så konstaterade vi att vi var kort om öl. Det skulle bli sill till lunch, så maken tog några av våra gäster med sej i båten för att inhandla några öl i Strömma. Det visade sej att butiken hade stängt för tre år sedan … snopet … Vi fattar inte att det är så länge sedan vi varit där.

Så det blev lunch med vatten, med bubblor i och en citronskiva. Visste inte att det gick så bra – kan rekommenderas … 😉 Det fanns dock en (!) snaps kvar, sedan tidigare, och som förärades födelsedagsbarnet.

Gästerna gav sej av på sena eftermiddagen. Maken och jag blev sittande på altanen och njöt av den ljumma kvällen. Det är mysigt nu när kvällarna börjar bli lite mörkare, men fortfarande varma, man börjar se några stjärnor också …

img_1397.jpg

Ni skulle ju har varit kvar i sängen …

img_1400.jpg

Oj, vart tog korken vägen …

img_1409.jpg

Vilken dag,  det blev blev en båttur till Strömma kanal…

img_1420.jpg

Tårta blev det också …

img_1430.jpg

Nu skall vi åka …

img_1436.jpg

Hej då! ….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *