Vårvärme …

Nä, något teknikgeni blir jag aldrig, men jag är envis och tar mej ganska långt på det… Fast i kväll räckte det inte till. Men jag blev också ganska övertygad om att vår TV,  från mitten på 80-talet nånting, är en stor bov i sammanhanget …

Det var krock i kväll på filmer – naturligtvis – man är till o med helt samkörd när reklamen skall sändas …Enligt instruktionen så skall jag kunna banda ett program och titta på ett annat – vilket jag alltid kunnat med vår gamla VHS-spelare. Och vilket jag kunde göra så sent som förrgår, men inte ikväll.

Det gick nu inte, men har ett minne av att jag kunde det förra veckan, men inte i kväll. Så jag såg fram emot en kväll framför köksteven igen, jag skulle titta på kanal 9, där kryllar det av engelska deckare. Men av någon anledning så kan den inte ta in just den kanalen, trots att den bara är från 1991 – alltså mycket modernare… 😉

Jag tänkte att det nog var antennproblem och lyfte helt sonica in TV:n i vardagsrummet och startade avsökningen. Efter en halvtimme så konstaterade jag att kanalen inte går att ta in på den TV:n, tyvärr, trots att den är så modern, 1991 års modell. Men jag konstaterade senare, tyvärr, att kanalen inte går att ta in på den gamla TV:n heller, något har hänt. Tittade på kanal 9 hela kvällen igår, men ikväll är det myrornas krig. Så kvällen blev lite floppartad.

Vädret var helt underbart idag, sol och varmt. Jag fick balkongdörrens fönster putsat, balkongstolarna avtorkade och bordet skurat. Hade tyvärr ingen pensel så jag kunde olja in det, men det får blir imorgon – nu är det rent i alla fall.

Man såg folk i kortärmat, men jag hade både yllekofta, vaddjacka och tjock halsduk, men jackan var uppknäppt …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *