Vårpromenad …

 

Lite vårkänsla i kruka ...
Lite vårkänsla i kruka ...

Vaknade i morse och undrade var jag var, vet inte om jag kom underfund om det innan jag sommnade om. Men när jag vaknade var maken redan uppe och lyssnade på Ring så spelar vi – på riktigt …

Jag staplade upp och lyckades hitta en morgonrock. Morgonte och en gammeldansk – inköpt i Amsterdam. Jättemysigt tills maken hade öppnat tillräckligt mycket av posten … Men det tar vi en annan gång. Vill hålla kvar den mysiga känslan. 

Solen sken, det blev Melodikrysset, men först måste jag koppla upp datorn mot skrivaren. Det går aldrig meddetsamma, men gick bra sedan jag stängt av dator och skrivare några gånger. Jag var tvungen att få ut ett kryss.Tidningen hade visserligen fungerat med påställning igen, men det hjälpte inte mycket – där fanns ingen kryssruta. Jag lyckades med krysset tack vare Internet. Men det spelar ingen roll – vinner aldrig, som de flesta – men det är roligt så länge det varar.

Vi tog en lång härlig promenad och tittade på alla vårtecken. Underbart ljuvligt ,,,, Så, till er som är kvar i Kapstaden – idag saknade jag inte alls att vara där. Så underbart ljuvligt att se alla snödroppar, krokusar, videkissar, svällande knoppar, vintergäck ,,,, 

Vi hade letat fram våra vinterjackor, men det blev för varmt och maken såg mycket avundsjuk ut då några gick med kortbyxor – det hade han också gärna gjort.

Vårt mål var att så småningom ta oss till Gullmarsplan för att köpa semlor och mat inför kvällen. Vi gick förbi vårt gamla kondis där vi brukar köpa våra semlor. Det var nu kebabställe. Vi gick in och frågade hur länge de hade funnits där. 5 år fick vi till svar.

Jag kan inte fatta att det är fem år sedan vi åt semlor …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *