Varmt och dammigt …

Idag har det varit full fart, fortfarande lika varmt. Hilda kom för att städa. Mr Handyman kom för att fullfölja de arbeten som skulle ha skett i februari. + att han tog ner ytterdörren för att slipa den. Då dammade det ordentligt – han höll till på loftgängen – utanför grannens lägenhet. Naturligtvis så låg vinden på så att allt blåste in i lägenheten, undrar hur det ser ut i grannens lägenhet. Hos oss så syns det inte att Hilda varit här idag.

 

Jag hade ett långt telefonmöte och nu skall jag packa min väska. Klockan fem i morgonbitti så blir jag hämtad. Då skall jag och en annan Swea dra iväg till Pretoria. Vi skall träffa svenska damer på svenska residenset. Förhoppningsvis vill de bli Sweor.

 

Jag återkommer här tidigast på torsdag …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *