Varma bad…

Trots att vi nu varit lediga i flera månader, så är det något visst med söndagar… Det var svalt imorse, ja, inte för maken. Han var klädd i kortbyxor, som vanligt. Han var dessutom bar på överkroppen. Själv satt jag med mina långa mjukisbyxor, den varma morgonrocken och varm väst, i denna klädsel så var det ok så länge solen hade tendenser till att visa sej. När den, solen, sedan bestämde sej för att gå i moln, så gick jag in. Inte maken – han satt kvar och njöt…?

Efter frukost tog vi bussen till Waterfront, jag skulle byta mina stora skor, mot större… Vi skulle också köpa babypresent till Yvonne. Det var full fart där, som vanligt. Det börjar nästan bli för stort och för mycket turister… 😉 Idag så var där två lyxkryssare, medan vi åt lunch så gav den ena sej iväg. Jag bytte mina skor, vi fick tag i present, vi hann dricka dubbla capuccino och handla lite ost till i kväll. Sedan tog vi bussen hem.

Jag hade bestämt att jag skulle ta ett bad, det har jag bestämt hela veckan att jag skulle göra, nu blev det av. Jag stod ut i ca 20 minuter, sedan trodde jag att jag skulle tuppa av innan håret var tvättat, fötterna borstade och jag tog mej ur karet… Vet inte varför jag har denna längtan efter ett varmt, mysigt bad, där jag skall ligga o koppla av med en bok… Så där ligger jag med boken i en hand – försöker att hålla den torr, och att läsa, medan glasögonen immar igen. Detta medan jag försöker vinkla kroppen så att den skall komma under vattnet… Det går bara inte… antingen är axlarna ovanför eller knäna, och de delar som är ovanför vattnet blir ”iskalla”.

Fast, efteråt känns det väldigt mysigt när jag sitter där insvept i handdukar, jag slösar med dem… Känns jättemysigt och då har jag glömt allt det jobbiga och längtar efter nästa bad… Kvällen avslutades dessutom med en av favoritfilmerna på dvd…

img_8258.jpg

Vågorna var stora idag….

img_8264.jpg

Jag älskar den har vyn…

img_8269.jpg

Det ena kryssningsfartyget är ju lätt att se, men det andra…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *