Välmatat …

Det var inte utan att jag var lite trött i morse – det var nog dansen … Vi tog det lungt och lyssnade till Martin Timell som höll i Ring så spelar vi. Det gjorde han bra, synd att han försvann från underhållningsprogrammen.

Vi tittade på de bilder vi hade i kameran från gårdagen, och som vanligt så har kameran inte hållit måttet – naturligtvis – som vanligt på de bästa bilderna – så fanns ingen skärpa. Nio bilder av tio så blir det skarpt, men det verkar nästan som om den kan tänka själv och bestämt sig för att bli oskarp då motivet är extra bra …

Vi bestämde oss för att ta en lång promenad, vilket vi också gjorde. Det blev täta sittningar på bänkar, men vi avverkade nog några kilometer. Målet var hotell Radisson f.d. SAS, men numera har man tagit bort SAS. De har en fantastisk altan med utsikt över Table Bay, alla båtarna som passerar och vågorna som slår mot klipporna och vågbrytarna.

Man kan välja att äta deras buffé – som är mycket bra, eller á la carte. Vi valde buffén, och efter någon timme så skulle vi rulla hem igen, men vi tog hjälp av bussen. Kvällen blev härligt avslagen med TV och en stickning för min del. Sjalen är redan färdigvrikad. Jag tittade på några deckare och maken tog fram vår lilla TV och tittade på fotboll från Angola. Sedan blev det gemensam tittning på inspelade avsnitt av Kvarteret Skatan.

En helg till som är avverkad …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *