Va’ är det äntligen fredag … ?

Efter alla dessa helgdagar så är jag alldeles vill. Har fortfarande torsdag, och jag är hur säker som helst på att jag har rätt. Men eftersom det är ju fredag idag, vilket påpekades för mig, så blev det den vanliga lunchen som vi har på fredagarna. Vi är inte så många, men vi har trevligt. Kanske lika så bra att vi inte är för många – då kan vi prata och alla deltar i samma samtal …

Det var något svalare idag, det gick ner till 23 grader. Jag satte mig vid datorn (!) idag efter lunchen – men inte för Swea, utan för mina egna planerade projekt, jag började jobba med mina egna bilder. Men efter en stund så låste sig alla program. Vet inte vad som hände – irriterad blev jag och till slut så stängde jag av datorn helt och satte mig framför TV:n och tittade på en ”rulle”.

Nu sitter jag här och har inte så mycket mer att skriva om, mer än att ytterligare en vecka försvunnit utan att jag har förstått vart …?

img_2929.jpg

Tre glada sweor …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *