Utan skidor …

Idag blev det en långpromenad igen med stavarna, men stegmätaren blev kvar hemma (glömde). Vi mötte en annan dam med stavar – det visade sig att hon i allra högsta grad var svenska och en gammal bekant. Mamma till en av sweorna. Så vi stod och pratade ett tag och det kändes bra att vi nu är två stycken som är ute och travar med stavar. Fortfarande är det bl.a. yngre barn som bara gapar när de ser mig. En dansk, som har en kakadua som han alltid tar med till strandpromenaden, frågade om jag hade glömt skidorna hemma … Han är väl i stort sett den som vet vad stavar är.

Vi hade tur att få ett bord på ”hålet i väggen”, så vi fick vila benen på vår väg till Waterfront. Kaffe, vatten och en öl är den stående beställningen när vi skall vidare. Annars så har de väldigt god mat där. Det är väl därför som det är fullt i stort sett jämt.

Vi fortsatte i alla fall till Waterfront och till en indisk restaurang. Maken längtade efter indisk mat, han tog Chicken tandoori, som är jätte starkt. Själv föredrar jag normal mat och gick på en lammcurry med jordnötssås. Himla god var den och lagom kryddstark.

Det fick bli bussen tillbaka, vi tyckte vi hade förtjänat det. Sedan blev det en skön stund på balkongen med en bok och när det blev för kyligt så flyttade vi in. Själv så lade jag också ett pussel för att kunna tänka på allt jag har att tänka på …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *