Trixigt …

Idag har det blåst alldeles förfärligt – igen. Jag startade en maskin i morse, men när det var dags att hänga så fick jag hitta på ett sätt att nypa fast tvätten med klädnypor … Ha, ha, som om man inte alltid gjort det – i alla fall så länge som det funnits klädnypor. Jo, jag känner till det också , men jag har ingen tvättlina utan en ställning med plaströr, lika grova som elrör. Och då blir det lite knepigare med småtvätten. Efter lite fajtande med vinden, så lyckades jag både behålla tvätten på balkongen och hänga den och den blåste torrt på nolltid. Det blev ingen mer maskin idag.

Idag kom vår Albert med hustru. Albert är den Handyman som hjälpt oss med diverse saker, och rättat till en del fel efter andra handymen. Han skulle komma kl 9.00, men ringde att han måste fixa papper inför självdeklarationen, som här i SA skall lämnas den 20 denna månad. Så han ville komma 13.40 istället … Det är faktiskt roligt, om man bor i Afrika, finns ingen som håller tider här … Det gjorde inte han heller, han fick ringa igen och tala om att han var sen. Vi hade inte väntat annat heller, mest förvånad blir vi när vi blir underrättade om det.

De kom, men hade inte tid med kaffe, sedan satte de igång att prata – det är Albert mycket bra på. Han är en intressant människa och har mycket att berätta och många funderingar. Så det dröjde länge innan jag fick en syl i vädret och kunde tala om vad vi ville att han skulle göra. Det är mest lite småfix som vi vill ha gjort, + ett skåp som skall målas – som jag ju tycker är roligt, men aldrig hinner med. Det har gått två år nu … Så han skall räkna på det och tror att det kan vara klart om några veckor. Det hoppas vi med …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *