Trasa …

Jag har varit på shoppingtur. Skulle hitta en ”trasa” (makens uttryck) att ha på mig på vår jubiléumsmiddag. Det var inte lätt. Finns hur mycket som helst, men inte i min storlek. När klockan var halv fyra kom jag ihåg att jag inte hade ätit lunch. Då var jag med två påsar med ett innehåll som knappast var riktigt vad jag tänkt mig, men det fick gå. Jag satte mig och åt lunch.

Efter en välbehövlig vila så fortsatte till ytterligare en butik. Men det är farligt att shoppa då man är trött – lätt att det blir fel. Eftersom det fanns tre trasor som jag var intresserad av och två av dem fanns i många exemplar, så bestämde jag mig för att hänga tillbaka dessa två och fråg om den tredje i en större storlek. Jo, då det hade man i sin butik i Canal Walk, ett fantastiskt köpcentrum som ligger utanför Kapstaden – på bilavstånd. Jag bad dem lägga undan den och fortsatte min shoppingrunda. Hittade ytterligare en ”neutral” trasa, som alltid kan användas och försökte välja ett smycke. Det var nästan värre. Efter ett tag kom vakten och gjorde sina cirklar runt mig. Helt utmattade så bestämde jag mig och åkte hem.

Under tiden hade maken ringt och undrat var jag var – han började bli orolig, men jag förstår inte det. Hur snabbt tror han att det går att shoppa runt …

2 reaktioner på ”Trasa …”

  1. Hej!
    Jo, vi har det här med trasa gemenasamt………..Jag känner mig verkligen som en sån just nu. Tillbaka i Rygge men innan jag for igår em, hade vi ett besök hos veterinären med lilla Tjejen. Tyvärr fick vi inte med henne hem igen. Hon har nog redan träffat Tarzan…….
    Får önska dig lycka till på festen. Allöt klär ju en skönhet!
    Kram Kicki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *