Tjuvaktig babian – o lite annat …

img_1693.jpg

Maken och våra gäster åkte iväg till Pingvinerna och Cape Point idag, Själv så skulle jag på Swea-möte. Vi träffades på en vingård i Constantia och åt lunch. Där hade man mycket god mat. Maken och jag har spontant försökt att klämma in oss på lunch, men det har varit fullsatt. Det var ganska fullt idag också. Vi mumsade i oss vår lunch och sedan blev det möte. Det är mycket som skall ordnas och bestämmas inför riksmötet i höst.

Maken och vännerna hade haft det trevligt, även om de inte gick ända upp till toppen på Cape Point. Men maken hade sett en babian som tog handväskan av en dam och om sedan satt och tömde ut innehållet, blädrade i plånboken, i en bok hon hade och sedan hittade en banan som han tryckte in i munnen med skal och allt … Han såg samma babian som snodde fyra glassar av en man som just köpt till sin familj, men han fick inte tillbaka dem. Damen fick i alla fall tillbaka både väska, pengar och bok.

Kvällen har vi ägnat åt att leta efter B&B efter Route 62. Vi åker iväg i morgonbitti och har en natt som inte är bokad. Vi får se hur det blir, men någonstans skall det väl finnas något åt oss …

img_1692.jpg
Pingviner vid False Bay …

img_1702.jpg
Cape of Good Hope …

img_1706.jpg
Babianmamma med unge, oskyldig till väskryckningen …

img_1708.jpg
Gruppfotografering …

img_1713.jpg
Strutsar …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *