Sy, sy och sy igen …

Dagen har gått i sömnadens tecken. Ack så ringrostig jag är – i huvudet … Jag har sytt drygt 10 meter, och rivit upp 6 av dem, varav samma söm två gånger. Vet inte hur jag tänkte/tänker – inget stort problem egentligen, men tydligen före lunch. Efter en lunchpaus så gjorde jag om det och det var inga som helst problem. Jag har även nålat dit fyllningen. Det kommer nog att bli lite bekymmer med att vända det hela, få kanterna raka och sedan fixera det hela … morgondagens bekymmer och antagligen nästa dags bekymmer också. Får ligga i startgroparna när barnen går till skolan – för kl 15 ska jag vara på fritis och följa med som åskådare till gympan.

Hämtade barnen idag också, och det var ett suckande om hur varmt det var – och det var varmt. Men efter lite tjat om läxläsning – det ska tjatas först – sedan går det på några minuter, så badade barnen i poolen och jag satt i skuggan med ett korsord. Jag klagar inte på värmen – det är helt underbart om man slipper röra sig i hög hastighet.

Dottern tog med mig till en butik där jag kunde välja födelsedagspresent till dotterdottern från maken. Meningen var att vi skulle skicka efter via nätet redan i Sverige – men det fanns inte just den. Hon hade sett en hund i en leksaksaffär i Stockholm, som hon önskar – men där var den slut och de skulle inte få in den igen. Vi satt och gick igenom en massa sajter i går och bestämde oss för en jättesöt apa i stället – i samma serie. Dottern skulle beställa, men berättade idag att hon inte beställt då de skulle ha 35 dollar i frakt – vilket var mer än vad apan kostade.

Vi hittade varken hund eller apa i butiken – men en massa andra produkter i samma serie, men jag tyckte inte om dem, så jag var lite vilsen ett tag. Så fick dottern syn på en rolig figur –hund/får/rymdvarelse …? Vet inte, den kan tydligen prata och lever ett eget ”tänkande” liv … Inbyggd dator eller nåt – inte vet jag, men den ska tydligen vara väldigt speciell och rolig, söt var den också. Så det fick bli en sådan. Efter en stunds velande – vit eller gråsvart – blev det en gråsvart. Nu ska det bli intressant att se hur dotterdottern reagerar. Hoppas den går hem och hoppas också att maken gillar vad han ger bort …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *