”Starta om datorn …”

Det har strulat idag, datorn. Den har ”kraschat”, packat ihop eller kalla det vad ni vill. Det har den gjort till o från de sista månaderna – alltid när jag har mycket att göra och stora jobb på gång. Jag skrev till min ”ängel” i Sverige och han återkom med kloka råd och efter några hjärtklappningar så har jag med hans hjälp lyckats ladda ner och uppdatera grafikrutinen. Det gick inte som på snöre om man säger så. Det tog några timmar med korrespondens fram och tillbaka och på slutet fick jag klara mig själv.

Det hände inte det som skulle hända, men det hände andra saker. När så datorn var omstartad och allt var ”klart” hade jag ingen bild på min stora skärm, bara på laptopen. Då lämnade jag datorn, jag orkade inte mer – jag orkade inte ens bli upprörd längre. Jag gick och satte mig och tittade på en Poirot. Ja, det blev till o med två. Stickningen växer, ändå rev jag upp flera decimeter igår – vill göra på annat sätt, men den växte i kapp i allafall.

Nu sitter jag är igen framför datorn och den fungerar som vanligt – fråga mig inte hur det gått till. Jag har inte ens startat om …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *