Snart tonåring …

Jag sov gott ända fram till kl 04.00. Då var jag klarvaken, men låg kvar och tvingade mig til att somna om – vilket fungerade och jag sov fram till strax före kl 08. Hörde precis barn innan det bar av till skolan. Satt och pratade med dottern en stund innan det var dags för henne att ge sig av till arbetet.

Fick en liten uppgift, att slå in paket till födelsedagsbarnet, som fyller 13 år i morgon. Det fanns så många vackra färger på snören att välja på så det var riktigt roligt. Tycker själv att paketen blev fina – får se om födelsedagsbarnet hinner uppfatta några färger. Det vet man väl hur det var att fylla år som barn – man sov knappt på hela natten och var helt övertygad om att de glömt bort. 😉

Efter skolan var det dags för avfärd mot gymnastik. Det är träning många dagar i veckan. Jag brukar sitta med och titta på, men idag fortsatte dottern och jag mot IKEA, Sacramento. Det såg exakt ut som i Västerås. Barnbarnet ska få en ny säng i present. Då jag nyligen varit och tittat på sängar i Sverige kunde jag konstatera att utställningen var lika – samma sängar på samma plats.

Vi hade tur och det var kompakta paket och inga problem med att få in i bilen. Så inhandlades det fullkornsskorpor, köttbullar, kaviar och plock godis till födelsedagsbarnet.

Nu ska hon uppvaktas om en stund – jag vaknade tidigt och kunde inte somna om denna morgon …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *