Snart fungerar det igen …

 

 

En solnedgång (till dottern som tack för hjälpen) ...
En solnedgång (till dottern som tack för hjälpen) ...

 

 

Det har blivit så konstigt här på den här sidan. Jag har inte längre kontrollen. Har en fantastisk dotter som tagit sig tid och fixat, nu går det att skriva här igen. Men jag har inte så mycket att skriva om.

Det är lite konstigt att vara hemma igen, leta kläder som fungerar och hitta de prylar som jag behöver. Men vädret har varit vackert och vi har suttit på balkongen i solen flera gånger. Då är det lätt att tycka att det är inte så  stor skillnad – tills det börjar blåsa iskalla vindar.

Största skillnaden är att jag inte kan använda mina öppna, sköna skor. Vet inte hur det skall gå de dagar det regnar och jag måste ta mig ut. Handskar har jag också använt, går ganska bra – men det gäller att hålla reda på dem.

Syster Kicki kom från Göteborg i måndags och jag har haft trevliga, men sena kvällar. Det har inte blivit någon uppdatering här. Nu har syster lagt sig, hon orkadr inte längre (småsyskon), maken ligger också. Kanske jag också borde tänka på det, kl är snart 2 på natten. Men försöker komma ikapp och samtidigt bli van vid det nya. 

 

Har uppdaterat …

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *