Slut på julmyset …

Suddigt? - men julen är ju gammal ...

Jag har blivit tillvand med att ha jullov … Det har varit så härligt att det inte ramlar in ca 20 mail varje dag, som helst ska besvaras. De flesta är ok, men många kräver fakta och eftertanke innan jag skriver ner något. För att inte glömma bort något mail så markerar jag dem som måste besvaras som olästa. Men när det ständigt ligger ca 30 olästa mail i inboxen så faller idén.

Nu har det varit noll i inboxen i flera veckor … Bara 23 olästa som ligger där och det är sådana som jag inte vet hur jag skall hantera. Det slutar nog i att jag deletar dem när de är tillräckligt gamla – inte den bästa metoden, men vad gör man … Avsändaren saknar nog inte svaret i vilket fall om han/hon inte hört av sig igen.

Nu ska ju julen kastas ut – men det känns dystert tycker jag. Har ju inte hunnit sitta där och tindra med ögonen medan jag beundrat granen och adventsljusen. Vet inte vad jag gjort, men inte har jag suttit och tittat på granen. Nu dröjer det ett år innan det blir tillfälle igen. Egentligen är det ju på torsdag, kommande vecka, som granen skall kastas ut. Jag känner mig frestad att dröja till dess, men den dagen skall vi ha styrelsemöte här och då bör granen vara förpassad till sin kartong i garderoben. Men visst är det synd – den är faktiskt så vacker och sprider ett så behagligt sken. Kulorna glänser och ljusen glittrar.

Men visst – det finns andra projekt som ligger i startgroparna och pockar på. Vi får se vilket som segrar – dvs vilken dag som granen åker ut. Det var ju meningen idag …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *